Promotii

Biletul la TOMBOLA MOS CICLOP!


La magazinul CICLOP, doar pentru o zi, un eveniment unic in Romania !

In data de 1 noiembrie, CICLOP, doreste sa vina in ajutorul timisorenilor, printr-o actiune de informare si constientizare a schimbarii anvelopelor de vara, cu cele de iarna, in scopul prevenirii accidentelor rutiere. Actiunea consta in distribuirea unor pliante care sa contina informatii tehnice despre aderenta si distanta de franare la temperaturi scazute. De asemenea, venind in ajutorul timisorenilor, Ciclop, va pune la dispozitie, doar pentru o zi, un stoc mare de anvelope noi de iarna la preturi foarte foarte mici. In fata magazinului, se va desfasura, pe parcursul a 6 ore, un eveniment unic!Ciclop a implinit 20 de ani!

Cu ocazia aniversării, emitem prima serie de vouchere aniversare Ciclop. Cumparaturile din magazinul Ciclop mai mari de 500 de lei iti aduc cate un voucher valoric! Te asteptam in perioada 13-20 Septembrie 2013 pentru a colecta cat mai multe vouchere, pe care le poti folosi timp de un an de zile.Ciclop Bonus Card

Bonus card iti ofera o reducere procentuala de 10% din pretul produselor achizitionate din magazinul CICLOP cu plata pe loc. Pentru a intra in posesia cardului nu se solicita acte, date personale sau alte informatii suplimentare. Cardul este transferabil doar cu acordul posesorului. Se poate utiliza de catre familie si prieteni. Cardul poate fi utilizat de la prima achizitie. Pentru acumulatori se acorda reducerea de 10% doar la predarea acumulatorului vechi. Reducerea nu se acorda serviciilor oferite in cadrul service-ului autorizat Ciclop decat in cadrul unor promotii speciale.

Produsul lunii

Bonus CardCiclop pe Facebook