Despre Noi

Misiunea Ciclop

Misiunea noastra este să extindem și să prelungim relația specială pe care o aveți cu mașina dumneavoastră. Pentru a putea realiza acest lucru vă punem la dispoziție personalul nostru dedicat acestui domeniu și pregătit să facă față oricăror provocări, precum și o gamă extrem de amplă de piese și consumabile. Echipa noastră de specialiști oferă servicii complete ce pornesc de la definirea problemei, trec prin identificarea soluțiilor și consiliere și se pot termina cu montarea efectivă, respectiv executarea oricăror lucrări necesare bunei funcționări a mașinii dumneavoastră.

Viziunea Ciclop

Am ales să adăugăm plus valoare fiecărui serviciu pe care îl oferim. Această logică ne garantează o relație pe termen lung cu clienții noștrii cărora căutăm în mod constant să le oferim soluții cât mai specifice și o experiență cât se poate de pozitivă. Credem că pornind de la o pasiune și implicând mult profesionalism putem atinge o performanță cât mai înaltă.

Valorile Ciclop

Din pasiune pentru masina.

Pasiunea este cea care a condus la abordarea domeniului mult dincolo de aspectul său funcţional, precum şi la formarea unui grup în care fiecare angajat îşi găseşte locul.

Prin profesionalism la toate nivelurile.

Dezvoltarea constantă a gamei de produse oferite și capacitatea fiecărui membru al personalului de a vă consilia întru găsirea celei mai potrivite soluții ne recomandă ca profesioniști ai domeniului mentenanței auto.

Pentru performanța mașinii dumneavoastră.

Urmărind mereu să scoatem tot ce e mai bun din mașina dumnevoastră am pus la punct un sistem ce urmărește găsirea și implementarea celei mai bune soluții pentru orice probleme ați avea.

Concurs de pescuit la crap

"O buna oportunitate de teambuilding si socializare intre pescarii din Ciclop si nu numai, avand in vedere suportul considerabil primit din partea colegilor "profani". Concursul s-a realizat pe carpodromul Topolovat, un lac de 20 ha, proprietate Ciclop, in sistem catch & release". - Ovidiu Bacinschi, manager Ciclop

"E balta de suflet la care clubul tine enorm. Anual se organizaza si concus la care parcipa echipe din cluburi sau individuale, echipe care participa si la concursuri de talie internationala, se organizeaza sesiuni sub forma de concurs la care participa echipe de incepatori sau consacrate cu scopul de a promova si invata spiritul pescuitului ca sport, simulare concurs cu premii, medalii diplome la care incepatorii pot asimila informatii, sistem ce are rolul de a converti pescarii spre ramura sportva, ecologica" - Alin Theodorescu - membru fondator si presedinte clubul Royal Carp , organizator concursuri, amenajari si intretinere, pregatire pescari

2010 campionat de table Ciclop

"A fost o placere sa participam impreuna cu colegii la acest evenimet placut si ar fi foarte bine sa se repete aceste intalnirii, mai des" - Dragan Giurcovici, sef de magazin Ciclop

2007 Ciclop Iubeste copilaria

"A fost esentiala pentru noi acesta suprafata de covor specifica pentru gimnastica ritmica pentru a putea desfasura in bune conditii activitatea noastra de performanta in cadrul Clubului Sportiv Scolar nr. 1 Timisoara, iar pentru ca era 1 Iunie toti copii au plecat acasa bucurosi de cadourile si echipamentul de antrenament oferite de Ciclop. Multumim doamnei Gabriela Mircea" - Prof. antrenor Monica Wurtz

"Ciclop-Piese Auto a fost printre primele companii care au dorit sa se implice in construirea primului Centru de Excelenta in Tratarea Cancerului la Copii din Romania. Implicarea sociala a firmelor intr-o tara in care statul a decis sa nu investeasca in sanatate este esentiala. Ciclop-Piese Auto a aflat de facilitatea codului fiscal prin care orice firma din Romania poate redirectiona 20% din impozitul pe profit catre un proiect in care crede. Si a folosit aceasta informatie pentru a salva vieti. - Carmen Uscatu, membru fondator organizatia "Salveaza vieti"

Istoric


1993 Septembrie compania Ciclop isi incepe activitatea de comercializare piese auto Dacia (intr-un spatiu inchiriat de 20 mp pe strada Ana Ipatescu)

1994-1997 are loc extinderea activitatii comerciale Ciclop reunind 4 spatii comerciale (inclusiv spatiul actual)

1997 introducerea unui nou domeniu de produse: piese auto pentru masini din import concomitent cu dezvoltarea unui departament pentru operatiuni de import.


1998 extinderea domeniului de activitate prin infiintarea departamentului de service auto si sertizari furtunuri presiune si completarea gamei sortimentale cu raionul de scule.

2002 devine proprietar al intregului ansamblu de cladiri din care faceau parte magazinul si service-ul, ceea ce marcheaza inceputul unei dezvoltari spectaculoase a activitatii comerciale si prestari servicii.

2004 s-a finalizat extinderea cladirii care contine si intrarea principala in magazin; s-a infiintat raionul de organe de asamblare, accesorii mobila si articole de feronerie; am obtinut certificatul pentru sistemul calitatii conform prevederilor ISO 9001 emis de Societatea Romana de Atestare a Calitatii.


2005 a inceput reconstructia service-ului cu spatiul comercial la et I si birouri la mansarda; simultan s-a infiintat raionul electrice pentru constructii si amenajari.

2006 s-a infiintat raionul fitinguri, elemente de instalatii pentru constructii; are loc inregistrarea marcii Ciclop pe toate domeniile de activitate in Europa.

2007 s-a infiintat depozitul pentru piese de import

2007 CICLOP A INTRAT DIRECT PE LOCUL 19 ÎN TOP 100 COMPANII PENTRU CARE SĂ LUCREZI realizat de revista CAPITAL fiind singura companie din Timiş întrată în acest top. Compania Ciclop a depasit numarul de 100 angajati (102), peste 85% avand avand cel putin 7 ani vechime in cadrul companiei.Ciclop In topuri

Imagini din Magazin

Click pe poza pentru tur virtual

Produsul lunii

Bonus CardCiclop pe Facebook