Noul Renault Megane RS reinventat

Megane RS a venit la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt cu o surpriză! Pe lângă motorul turbo de 1.8 litri cuplat la o cutie automata cu dublu ambreiaj, noul model beneficiază de transmisie integrală și o nouă înfățișare.

Renault echipează acest model cu o cutie manuală, în șase trepte, cât și o cutie automata de tip EDC.

În ceea ce privește șașiul acesta se găsește în două variante: sport și confort, ambele variante având rezultate deosebite pe circuit.

Estetica acestui model mizează pe spoilere față și spate stilizate agresiv, continuate cu aripi laterale proeminente și jante în cinci spițe de dimensiuni generoase. Exteriorul este completat de capotă bombată, un eleron proeminent la nivelul lunetei, precum și o evecuare montată central.

Interiorul a fost stilizat și el, punându-se accentul pe combinațiile dintre piele și fibra de carbon, volanul sport și scunele din față cu suport lateral mărit.

”Avand acest Megane R.S. – si va pot spune ca-l lansam in primul trimestru din 2018 in Romania – vom avea un nou model aspirational pentru clientii care cauta o masina atractiva de segment C sau un Megane de inalta performanta.

Toate performantele, 280 CP, transmisia automata disponibila acum pe acest model, vor consilida imaginea modelului si a marcii in Romania.

Ca pas ulterior vom lansa un nou sasius, Cup, care va veni cu un motor chiar mai puternic decat acesta”, a declarat Hakim Boutehra, directorul Renault Commercial Roumanie, pentru hotnews.

Foto: www.renault.ro

 

 

Categorie: