Cele mai noi automobile sunt prezentate în cadrul Salonului Auto de la București

În perioada 4 -12 noiembrie Pavilionul Central de la Romexpo găzduiește o nouă ediție internațională a Salonului Auto București. Cu începere din 1993 acest eveniment aduce în fața iubitorilor de mașini cele mai noi modele și cele mai moderne accesorii.

Anul acesta vor fi prezente automobile venite direct de la Frankfurt, premiere naționale și cele mai noi modele auto de la Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volvo etc.

Nu vor lipsi nici automobilele de viteză care au fost expuse la Țiriac Auto cu ocazia aniversării a 50 de ani AMG.

Printre premierele și modele expuse în standul Ţiriac Auto se numără Hyundai, care aduce în premieră şi exclusivitate naţională Noul SUV Kona, precum și edițiile speciale i20 5DR 1.25 84 CP LED Line Special Edition, Noul i30 1.0T-GDi 120CP 5DR Highway Special Edition.

Jaguar E-Pace a fost prezentat și el în avanpremieră națională, doar pe 4 și 5 noiembrie, în premieră și exclusivitate națională, Noul Ford EcoSport, Noul Land Rover Velar.

De asemenea, au fost expuse peste 50 de mașini rulate, de la clasa mini, compactă, SUV pănă la modelul sport Aston Martin Vanquish din 2013. Vor fi prezentate și soluții complete de accesorizare a autovehiculelor, cât și o gamă variată de produse Brand Collection, toate la prețuri promoționale, pe perioada salonului.

Vor fi prezente Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss Edition din 2009, DeLorean DMC-12 din 1981, Ford Mustang Shelby GT 500 din 1969, Messerschmitt KR 200 din 1962 și Rolls-Royce Phantom III Sports Saloon din 1937..

Auto Italia vine la SAB 2017 cu un stand auto de peste 600 mp. Printre noutățile absolute se află noul Jeep Compass, proaspăt lansat în Europa și în România. Noul Compass a obținut maximum de puncte la testele EuroNCAP.

Volvo va fi prezent și el cu modelele XC60, Volvo XC90, Volvo V90 Cross Country. Cu o gamă completă de modele noi care includ tehnologii, motorizări şi cutii de viteze noi, dezvoltate integral în Suedia şi adaptate viitorului, Volvo este totodată primul producător auto care îmbrățișează pe deplin electrificarea. Din 2019, toate modelele Volvo care vor fi lansate urmează să fie dotate cu motoare electrice.

Mazda este prezentă cu modelele 3 Sport şi Sedan 2017, Mazda 6 2017, CX-3 – primul SUV subcompact de la Mazda cu tehnologia premiată SKYACTIV, Noua Mazda CX-5 – cu un design complet nou la interior și la exterior, precum și Mazda MX-5 RF, modelul care a câștigat marele premiu al competiţiei „Red Dot: Best of the Best” ediţia 2017.

Honda a fost prezentă cu modele Jazz, Civic 5D, Civic Sedan, HR-V, CR-V, Civic Type R. Una dintre noutățile salonului va fi prezentarea în premieră națională a noului Type R, un automobil de 320 CP proiectat pentru performanță și un condus sportiv. Toyota vine cu modelul convențional Corolla și hibridele Yaris, Auris, C-HR și RAV4. Cel mai nou membru al familiei, C-HR, te așteaptă să-i descoperi abilitățile de crossover cu un design inovator și atletic.

Autonet Kia a prezentat modelele: Sportage, Niro, Cee’d SW, Rio, Stonic.

Opel a expus modelele: Opel Corsa, Opel Astra, Opel Adam, Opel Insignia, Opel Zafira, Opel Crossland X, Opel Mokka X, Opel Combo, Opel Movano, Opel Vivaro.

Autoklass aduce la Salonul Auto Bucureşti smart Electric Drive, smart Brabus şi Divizia de Mobilitate Electrică.

Imagini de la standul Țiriac Auto aici.

Foto și video preluate de pe www.sab.ro și www.tiriacauto.ro.

 

Categorie: